Headerfoto Leads to Sales

Eén op één coaching voor jouw team

Wij geloven niet in acquisitietrainingen voor een groep professionals. Simpelweg omdat de meeste accountmanagers of sales professionals koude acquisitie niet leuk vinden.  We geloven wél in het één op één coachen van mensen die beter willen worden in koud acquireren. En het mooie is: een deel van de sales professionals gaat koude acquisitie zo alsnog waarderen, omdat ze ervaren dat ze zelf leads kunnen creëren.

Mogelijkheden

De beste manier om ergens beter in te worden, is door te oefenen. En dat is dan ook precies wat we doen: wij gaan samen aan de slag met één op één aandacht. Samen bellen, samen evalueren, samen beter worden. Dat kunnen we doen in één op één trajecten met individuele accountmanagers, maar ook in een gezamenlijke sessie met meerdere collega’s, waarbij iedereen één op één aandacht krijgt. In een dagdeel gaan we samen aan de slag en kan iedereen op zijn eigen niveau en op zijn eigen manier oefenen.

Jouw resultaten

Niet iedereen is een geboren verkoper, maar veel mensen hebben meer in zich dan ze laten zien! Onze coaching haalt het beste naar voren in elke accountmanager of verkoper.

N

Meer plezier in acquireren

N

Succesvol koud bellen

N

Gekwalificeerde leads scoren

N

Van leads naar orders

Ruud Govaerts

Salesmanager

info@leadstosales.nl

Ben je klaar om jouw sales naar een hoger niveau te tillen?

Ben je opzoek naar een partner ook gedreven is om te groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Let’s do this!