Headerfoto Leads to Sales

Lead Nurturing – voor succesvolle conversies

Leads genereren is nog maar het begin. Wat er daarna gebeurt, maakt pas echt het verschil. Het opvolgen en koesteren van leads is de sleutel tot het behalen van meer verkoopresultaten en een hogere ROI. Bedrijven zijn vaak gefocust op het genereren van zoveel mogelijk leads, maar nemen niet de tijd om deze leads op te volgen en te koesteren. Met als gevolg dat er veel potentiële kansen verloren gaan. Zonde! Door lead nurturing bouwen wij een band op met jouw leads. We gaan met hen het gesprek aan en voorzien hen van waardevolle informatie en content, waardoor ze geïnteresseerd blijven en uiteindelijk sneller tot aankoop over gaan.

Leads to Sales

Onze werkwijze

Een persoonlijke benadering en een goede communicatie zijn essentieel voor commercieel succes. Door onze jarenlange ervaring in combinatie met jouw input weten we hoe we jouw potentiële klanten moeten benaderen.

Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om jouw bedrijf en je doelgroep te leren kennen, zodat we een passend traject en optimale aanpak kunnen opstellen.

Ons team

Ons team bestaat uit goed opgeleide sales professionals die het vak door en door kennen. We hebben jarenlange ervaring in sales- en salesmanagement en met die ervaring blinken wij uit in het generen van leads en het ondersteunen van je salesteam. Wij zijn resultaatgericht, gedreven en staan te trappelen om jouw uitdaging aan te gaan.

N

Deskundige Sales Professionals

Ons ervaren team van sales professionals staat klaar met uitgebreide kennis van verkoopprocessen en specifieke markten.

N

Maatwerk Sales strategieën

We werken met op maat gemaakte sales strategieën die zijn afgestemd op de behoeften van onze individuele klanten.

N

Proactieve Lead Nurturing

Met onze aanhoudende en proactieve benadering houden we leads warm en introduceren jou persoonlijk op het juiste moment.

Ruud Govaerts

Salesmanager

info@leadstosales.nl

Ben je klaar om jouw leads om te zetten in klanten?

Ben je opzoek naar een partner ook gedreven is om te groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Let’s do this!