Headerfoto Leads to Sales

Onze Referenties

>Onze referenties zijn het bewijs van ons vermogen om onze klanten te helpen hun salesdoelen te bereiken. Door middel van strategische planning, doelgerichte uitvoering en meetbare resultaten hebben wij onze klanten geholpen om hun omzet te verhogen en hun bedrijf te laten groeien.

Hieronder vind je een selectie van onze referenties en testimonials van klanten die hebben geprofiteerd van onze sales consultancy, lead nurturing en koude acquisitie diensten. Ontdek hoe we samen hun verkoopresultaten hebben verbeterd en hoe we ook voor uw bedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn.

{

“Gaaf om te ervaren hoe Leads to Sales onze leads benadert. Open, vriendelijk, pragmatisch en doortastend. Steeds met enthousiasme en met een inhoudelijk verhaal. Binnen enkele minuten weet men een vervolgcontact of een eerste afspraak vast te leggen. Doordat de acties consequent worden vastlegt in ons CRM, zijn alle activiteiten en resultaten naadloos te volgen.”

Hans van der Hel – Managing Director Blue-Y

“Leads to Sales is doortastend en stelt in de voorfase de juiste vragen waardoor ik met de juiste mensen op strategisch niveau aan tafel kom.”

Pim Mulder – Eigenaar Factstory

“Wij ervaren de samenwerking met Leads to Sales als zeer doortastend en professioneel. Binnen korte tijd hebben zij onze dienstverlening eigen gemaakt en ontvangen we goede, kwalitatieve afspraken. Men is kritisch op het maken van een afspraak en stelt altijd kwaliteit boven kwantiteit, wat wij erg waarderen. Geen verspilde tijd meer, en binnen 1,5 maand de eerste deal al geclosed!”

Teun Aerts – Eigenaar HiLeads

"What's in the name? Precies wat je nodig hebt...leidt tot sales! En dat was nu precies wat we wilden. Afspraken, echte afspraken. De mensen van Leads to Sales weten je bedrijf over de bühne te brengen, al ware het hun eigen bedrijf. Je gesprekspartner is dus daadwerkelijk geïnteresseerd en is niet met een vlotte babbel een afspraak in gekletst waar hij eigenlijk niet op zat te wachten. Toe aan groei? Bel Leads to Sales!"

Dick Goedhart – Oprichter en eigenaar Onderwijs Inkoop Groep

“Eerlijk, open en succesvol, zo zou ik onze samenwerking met Leads to Sales beschrijven. Ze weten als geen ander interesse te wekken bij onze doelgroep en ons van kwalitatief hoogwaardige afspraken te voorzien.”

Dirk Kleingeld – Eigenaar Enstin

“Wij werken sinds enkele maanden samen met Leads to Sales en krijgen wekelijks interessante afspraken. De samenwerking met hen ervaren wij als zeer professioneel, prettig en meedenkend.”

Remco de Visser – Directeur Pheidius

Als non-profit organisatie hebben wij Leads to Sales benaderd om ons te helpen onze (potentiële) ‘klanten’ te bereiken. Wat ons opviel in de voorbereidende gesprekken is dat zij veel tijd steken in het leren kennen van de organisatie: niet alleen het ‘verkoopverhaal’ maar vooral de gedachte daarachter en de mogelijkheden daarin. Dat zette ons op scherp. Hun aanpak is professioneel, gericht op kwaliteit en op de relatie. Leads to Sales zorgt ervoor dat de ‘lead’ een verlengstuk is van de filosofie van de organisatie, waardoor het eerste gesprek dat daaruit volgt een juist vervolg is.

Henry de Miranda – Senior Adviseur Woonbond

“Leads to Sales zorgt ervoor dat wij in gesprek komen met de juiste ondernemingen. Niet door middel van een agressieve verkooptechniek, maar op basis van het opbouwen van een relatie door open en eerlijke gesprekken met de juiste stakeholders. Leads to Sales zorgt voor de opening en bewaakt dat we top of mind blijven. Op deze manier bouwen we aan de relatie met prospects en kunnen we vervolgens gezamenlijk kijken naar een passende oplossing. Kwaliteit boven kwantiteit.”

Eigenaar van een carve-out van een Nederlandse bank

Ruud Govaerts

Salesmanager

info@leadstosales.nl

Ben je klaar om jouw sales naar een hoger niveau te tillen?

Ben je opzoek naar een partner ook gedreven is om te groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Let’s do this!