Headerfoto Leads to Sales

Het verlengstuk voor jouw salesorganisatie

Leads identificeren is één, ze op de juiste toon benaderen is een tweede. Wil jij eens sparren over hoe je leads het beste kunt benaderen, dan ben je bij ons aan het goede adres. We weten alles over koude acquisitie, hoe we contacten geïnteresseerd kunnen maken en houden én hoe we leads kunnen converteren naar orders.

Leads to Sales

Wat kunnen we voor je doen?

Richt jij je graag op de relatie met je vaste klanten? Zitten je accountmanagers vol of heb je te weinig sales capaciteit in huis? Wij zijn het verlengstuk van jouw sales. Met telemarketing, het opvolgen van leads of het voeren van gerichte campagnes. Zonder scripts, met kennis van zaken en persoonlijke aandacht.

Iventarisatie

Samen brengen we in kaart wat jouw propositie is en welke toon daarbij past. Zo weten we precies wie jij gaat benaderen en met welke boodschap je dat het beste kunt doen. 

Plan van aanpak

Wij hebben een duidelijke mening over hoe en met welke boodschap potentiële klanten het beste benaderd kunnen worden. Dat klinkt eigenwijs, en dat is het misschien ook, maar wel onderbouwde eigenwijsheid. Leads to Sales heeft namelijk al een grote variëteit aan bedrijven geholpen met sales consultancy, al dan niet gecombineerd met coaching.

Onze specialismen

Koude acquisitie

Koud bellen voor warme prospects. Dat is precies waar wij goed in zijn. Wij benaderen proactief jouw potentiële leads. Telefonisch, maar net zo makkelijk via social media.

Specifieke sales-acties

Wil je een nieuw product of nieuwe dienst onder de aandacht brengen? Dan kunnen wij daar effectieve en aantrekkelijke sales-acties aan koppelen.

Lead Nurturing

Wij willen niet zoveel mogelijk ‘kopjes koffie’ plannen, wij willen jouw bedrijf introduceren bij de juiste contactpersoon en op het juiste moment.

Sales insourcen

Heb je, bijvoorbeeld tijdens een vakbeurs of netwerkevent, leads verzameld? Dan zorgen wij ervoor dat die contacten op een professionele manier worden opgevolgd van lead naar klant.

Deze klanten gingen je voor:

Logo Factstory
Logo Goodijk personeel
Logo Enstin
Logo Hi Leads

Ruud Govaerts

Salesmanager

info@leadstosales.nl

Ben je klaar om jouw sales naar een hoger niveau te tillen?

Ben je opzoek naar een partner ook gedreven is om te groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Let’s do this!