Headerfoto Leads to Sales

Effectieve opvolging van leads

Heb je tijdelijk behoefte aan extra sales capaciteit of wil je een accountmanager gespecialiseerd in new business aantrekken, maar is het aannemen van een fulltimer nog een brug te ver? Wij beschikken over professionals met ruime ervaring in diverse branches die graag voor je aan de slag gaan.

Leads to Sales

Onze werkwijze

Een persoonlijke benadering en een goede communicatie zijn essentieel voor commercieel succes. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we je propositie kunnen aanscherpen en hoe we jouw potentiële klanten moeten benaderen.

Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om jouw bedrijf en je doelgroepen te doorgronden, zodat we een passende aanpak kunnen opstellen.

Ons team

Ons team bestaat uit goed opgeleide sales professionals die het vak door en door kennen. We hebben jarenlange ervaring in sales- en salesmanagement en met die ervaring blinken wij uit in het generen van leads en het ondersteunen van je salesteam. Wij zijn resultaatgericht, gedreven en staan te trappelen om jouw uitdaging aan te gaan.

N

Deskundige Sales Professionals

Ons ervaren team van sales professionals staat klaar met uitgebreide kennis van verkoopprocessen en specifieke markten.

N

Maatwerk Sales strategieën

We werken met op maat gemaakte sales strategieën die zijn afgestemd op de behoeften van onze individuele klanten.

N

Proactieve Lead Nurturing

Met onze aanhoudende en proactieve benadering houden we leads warm en introduceren jou persoonlijk op het juiste moment.

Ruud Govaerts

Salesmanager

info@leadstosales.nl

Ben je klaar om jouw sales naar een hoger niveau te tillen?

Ben je opzoek naar een partner ook gedreven is om te groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Let’s do this!