Headerfoto Leads to Sales

Scoren met jouw acties

Het introduceren van nieuwe diensten of producten is altijd spannend. Want hoe goed je nieuwe aanbod ook is, je doelgroep moet er wel van af weten. De uitdaging is om jouw doelgroep te bereiken en hen enthousiast te maken voor jouw nieuwe aanbod. En precies dat is wat wij doen.

Leads to Sales

Een aanpak op maat

Sales gaat verder dan alleen het verkopen van producten of diensten. Het gaat erom jouw doelgroep te begrijpen en hen middels echte gesprekken te informeren over jouw nieuwe aanbod, dat de oplossing is waar ze naar op zoek zijn. Dat vereist commitment en binding met je doelgroep. Wij bouwen een relatie op met jouw potentiële klanten en zorgen ervoor dat jouw organisatie top of mind blijft. Met als resultaat: langdurige relaties en meer omzet.

Ons team

Ons team bestaat uit goed opgeleide sales professionals die het vak door en door kennen. We hebben jarenlange ervaring in sales- en salesmanagement en met die ervaring blinken wij uit in het generen van leads en het ondersteunen van je salesteam. Wij zijn resultaatgericht, gedreven en staan te trappelen om jouw uitdaging aan te gaan.

N

Deskundige Sales Professionals

Ons ervaren team van sales professionals staat klaar met uitgebreide kennis van verkoopprocessen en specifieke markten.

N

Maatwerk Sales strategieën

We werken met op maat gemaakte sales strategieën die zijn afgestemd op de behoeften van onze individuele klanten.

N

Proactieve Lead Nurturing

Met onze aanhoudende en proactieve benadering houden we leads warm en introduceren jou persoonlijk op het juiste moment.

Ruud Govaerts

Salesmanager

info@leadstosales.nl

Ben je klaar om jouw sales naar een hoger niveau te tillen?

Ben je opzoek naar een partner ook gedreven is om te groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Let’s do this!