Headerfoto Leads to Sales

Jouw persoonlijke sales booster.

Wij zijn experts in sales en acquisitie. Heb jij te weinig leads? Geen probleem, wij realiseren kwalitatief hoogwaardige afspraken voor jou en/of je sales professionals. Wij ondersteunen bedrijven met koude acquisitie, ook als het gaat om complexe producten of diensten. We zorgen dat we volledig op de hoogte zijn van jouw aanbod zodat we een echt gesprek kunnen voeren met mogelijke nieuwe klanten. Niet op basis van scripts of KPI’s, maar op basis van echte interesse en wederzijds voordeel. Zo realiseren wij afspraken waar je direct langs kunt gaan én we bouwen een database op met organisaties die in de toekomst interessant kunnen zijn. We blijven de leads volgen tot het moment dat een commerciële afspraak relevant wordt.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn jouw extra handen, ogen en oren. Als verlengstuk van jouw saleskracht zorgen wij voor warme leads en hechte relaties met potentiële klanten. We optimaliseren jouw salesprocessen en zetten leads om in orders.

Deskundige Sales Professionals

Ons team van ervaren en deskundige sales professionals richt zich op het converteren van leads naar klanten. Onze professionals hebben niet alleen uitgebreide kennis van verkoopprocessen, maar zijn ook bekend met de specifieke behoeften en uitdagingen van verschillende markten en doelgroepen.

Maatwerk Sales strategieën

Bij Leads to Sales geloven we niet in een ‘one-size-fits-all’ benadering. Wij ontwikkelen voor al onze klanten een maakwerk sales strategie die is afgestemd op hun specifieke behoeften, doelen en markt. Dit zorgt voor een effectieve en efficiënte verkoopcyclus en een optimale conversie van leads naar klanten.

Proactieve Lead Nurturing

Niet elke lead is direct klaar om te kopen. Onze proactieve lead nurturing-aanpak is gericht op het opbouwen van langdurige relaties met leads. Wanneer het moment daar is, helpen wij bij het nemen van de aankoopbeslissing. Door regelmatig contact te houden, relevante informatie te delen en vragen te beantwoorden, zorgen we ervoor dat onze klanten altijd top of mind blijven en uiteindelijk meer conversies realiseren.

Deze klanten gingen je voor:

Logo Factstory
Logo Goodijk Personeel
Logo Enstin
Logo Hi Leads
Leads to Sales

Onze belofte

Wij beseffen dat jij jouw tijd maar één keer kunt besteden. Daarom is het niet ons doel om zoveel mogelijk afspraken in te plannen. Wij willen juist afspraken realiseren waar je echt wat aan hebt. Wij beloven dan ook geen conversieratio’s of een bepaalde hoeveelheid afspraken, omdat het plannen van een afspraak geen doel op zich is.

Wat wij wél beloven: de afspraken die wij voor je plannen, zijn gekwalificeerde en kwalitatieve afspraken.

Ruud Govaerts

Salesmanager

info@leadstosales.nl

Ben je klaar om jouw sales naar een hoger niveau te tillen?

Ben je opzoek naar een partner ook gedreven is om te groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Let’s do this!